Къде да намерим евтини екзотични почивки 2020?

евтини екзотични почивки

Идва края на 2019 г., която остави в нас противоречиви чувства. Едни се отдадоха на работа и тепърва търсят отдих, а други посетиха традиционните места за почивка, които посещават всяка година. И за двата типа представители на обществото не е късно да се разнообразят, тъй като на тяхно разположение идват десетки, та даже стотици оферти за екзотични почивки 2020.

Ако не знаете каква е ползата от това да посетите някое мистично и далечно място, то прочетете статията ни, в която се отдаваме на приключенските емоции и авантюристичния дух на хората. Предлагаме Ви информация за това къде да потърсите разнообразие и да релаксирате по-различно от традиционното. Сега е време да преминем по същество. 

Най-добрият начин да получим оферта за екзотична екскурзия

Екзотиката съществува и тя е по-достъпна от всякога. В интернет пространството съществуват множество агенции и туроператори, които ще ви предложат евтини екзотични почивки 2020, с чиято помощ ще промените представите си за отпуск и / или ваканция.

Да, хубаво е да посетите морето в България и никак не е лошо да се отдадете на планински туризъм в Банско, Пампорово и Боровец, но не сте ли замисляли за пътуване до Занзибар или Мексико например. Не винаги този тип пътувания са свързани с много пари, както можете да се убедите сами, ако направите вашата проверка и изберете добър организатор на екскурзии.

И, ако сте се наслушали на мнения, че намирането на хотели, резервацията на билети и откриването на подходящо място са трудни, то значи не сте попаднали на правилния туроператор. Днес е възможно да си намерите мястото само с няколко клика в реално време.

В обобщение

При положение, че сте прочели горе написаното, то явно вече сте намерили подходящият вариант за екзотични почивки 2020. Тези, които не успеят да организират екзотичната си екскурзия тази година, не бива да униват, защото имат още много шансове. Може би положителните емоции от пътуванията Ви тепърва предстоят.

View this post on Instagram

EКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА! Аll incl. почивка в Канкун/Мексико, комбинирана с екскурзия до Гватемала. ТОП ЦЕНА 5550 лв. – включени самолетни билети, all.incl. 4* хотели, трансфери: летище-хотел-летище, екскурзоводска програма,водач от България, допълнителни екскурзии. ▶️ https://www.travelwithus.bg/kankun 📩 office@travelwithus.bg ☎ 0888900503 #travel#travellingmexico#travellingguatemala#пътуване#пътешесъвие#почивкаканкун#екскурзиямексико#екскурзиягватемала#

A post shared by travelwithusbulgaria (@travelwithusbulgaria) on

Continue Reading

Достъпни резервации за трансфери във Варна

Земите на Тракия, 1585 г.

Terra incognita Bulgaria – 2000 г. от европейската история

България е разположена на западния бряг на Черно море, граничи с Румъния на север, с Гърция и Турция на юг, със Сърбия и Македония на запад. По източната й граница са разположени върволица от известни на любителите на горещите плажова луксозни курорти с вълшебен златист пясък и  великолепни условия за възстановяване на здравето, прекрасно съчетани с гористи планински райони, природни резервати и забележителности, археологически и исторически места.

В България е възможно да се пътува както с българска, така и с шенгенска виза Click To Tweet

В България е възможно да се пътува както с българска, така и с шенгенска виза, които позволяват да останете в страната до 3 месеца. Те са напълно достатъчни да опознаете повече от вътрешността на страната. Има добре развита пътна мрежа и удобни трансфери от Варна и Черноморието към твърде добре запазените старинни крепости от средновековието, скални светилища от каменната ера, тракийски съкровищници, римски и византийски останки. Но най-вече почувствайте добронамерения народ, с уникална култура, традиции, музика и вкусни гозби.

Continue Reading

5 основни неща, които трябва да вземете с вас на плажа

Лятото е тук време е за почивка. Стягайте куфарите и хайде на морето. Предстои един от най-приятните моменти времето за почивка. Работили сме цяла година и сега ще си починем подобаващо. Тръгвайки на море не се нуждаем от кой знае какво, но все пак има неща без, които не бива да тръгваме.white-sandy-beach-928100_960_720

Едно от нещата, което ще ни трябва за плажа е плажното масло. Много е важно да се снабдим с него. Също така трябва да преценим, какво да е то и до колко искаме да ни защити от слънчевите лъчи. Именно поради тази причина на пазара вече има толкова голямо разнообразие на масла и олио. Те са от различни марки, производители и с различен  UV фактор. Остава ние да преценим, кое е най-подходящото за нас.

Другото много ценно нещо е маслото за след плаж. Тяхното действие обикновено е успокояващо. Те карат кожата да се чувства по-добре след, като е била изложена на пряка слънчева светлина.

Непременно за плажа трябва да си предвидим и хавлиена кърпа. Тя ще ни е нужна без значение дали ще ползваме шезлонг, дюшек или шалте. Най-добре е тя да е с по-големи размери и да е от естествена материя. Идеално би било да е 100 % памук. Ако хавлията е нова непременно я изперете, преди да я ползвате в противен случай рискувате тя да пусне боя. Това няма де не никак приятно.

Другото нещо, което е необходимо е плажната шапка. Освен, че е един моден аксесоар и може да обогати плажния ви тоалет тя ще ви предпази и от слънчевите лъчи. Също ще предпази и касата ви.

Слънчевите очила също не са за пренебрегване. Купете си хубави слънчеви очила. Ползвайки евтини и нискокачествени рискувате да увредите зрението си.

Сега остава да се насладите на слънцето, морето и да си отпочинете на воля.

Continue Reading