Часовници Casio за дами – всичко, което очаквате и не очаквате от един часовник

Снимка на дамски часовници Casio

 

 

Дамски часовници Casio

Снимка часовник Casio sheen„Касио“ е марката, равносилна на Професионализъм, и то с гласно „П“. Часовниците Casio си остават най-желани, когато става дума за избор. Многобройните предимства на Casio ги правят неповторими както за мъже, така и за жени. Дамите, дори най-придирчивите, ще получат всичко, което очакват и което не очакват, защото Casio умее да изненадва. В следващите редове ще се спрем на някои по-известни линии дамски часовници Casio с предварителната уговорка, че не претендираме за изчерпателност.

Серия от модели

  • Отдавна жените са доказали своите способности и в „мъжки“ професии. За тях е специално създадената серия от модели с името Baby-G. (Аналогично на мъжките G-Shock, но с вмъкната думичка Baby, загатвайки нежната природа на жената, която обаче е и устойчива, в същото време). Часовниците Baby-G са истинско съкровище и помощник в дадени ситуации, в които останалите дамски часовници не биха се справили. С подсилен дизайн, те все пак не изглеждат груби, а едновременно с това съдържат онези допълнителни функции, които притежават и мъжките G-Shock: ударо- и водоустойчивост, показване на часовото времето в различни точки по света, хронометър, таймер, календар, аларми, LED осветление и др. С такъв часовник чувствате комфорт, сигурност и – разбира се – стил.
  • А когато пред погледа ви се изпречи модел от дамските часовници Casio Sheen, можете да ахнете от възторг – красотата е ослепителна, защото можете да ги видите с инкрустирани камъни и други елементи, както и в други «романтични» дизайни, напълно подходящи за излизане вечер, а защо не и през деня; дори за плуване, понеже и този тип часовници притежават водоустойчивост.

–  За дамите с изискан вкус и предпочитания към подчертано нежните форми е серията Casio Classic. Водещият елемент е класическото във формите, но и тук разнообразието е огромно, така че ограничения няма.

За спортисти

    – За спортистките има нещо специално – серията Casio Sport. Click To Tweet Направени за всички дами, които упражняват различни по вид спортове, тези часовници са ваш помощник във всеки един момент. Снабдени са с всички функции, нужни за спортуване и не само, защото техният дизайн може спокойно да пасва и с ежедневното ви облекло, в зависимост от личния ви избор.

  – Casio Beside – както и при мъжките часовници от тази серия, дамските Casio Beside са замислени предимно за деловите жени, за борещите се в  „градската джунгла“ дами, за правещите кариера.

Предимно в класически форми (и не само!), тези часовници осигуряват стабилност в забързаното ежедневие, като ви придават и респектиращата елегантност, необходима за успешната бизнес дама.

Електронни часовници

      И, не на последно място, нека отбележим електронните часовници за Снимка на дамски часовник casioдами.  Удобството да виждаш числата наготово, от пръв поглед, ги прави предпочитани и макар да изглеждат леко „мъжествени“ във визията си, те всъщност много добре прилягат на дамите, тъй като електронните варианти Casio съществуват и в нежни форми. Въпрос на лично усещане за стил, за всяка женска натура има подходящ тип часовник Casio, защото производителите са наясно с мултифункционалните способности на дамите. Лидер сред часовниците, Casio е на ваша страна, каквото и да правите, където и да се намирате, затова доверете се на вашия часовник от тази марка и той ще направи за вас всичко, което очаквате, дори повече.

 

Сподели!

Facebook Коментари

You may also like